Sound & Silence | Hiljaisuusretki Aistien voimaa 2h
47
page-template-default,page,page-id-47,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
title

Hiljaisuusretki Aistien voimaa 2h

 

 

Kahden tunnin hiljaisuusretki ”Aistien voimaa” tarjoaa mahdollisuuden syvään luontokokemukseen luonnonsuojelualueella aivan Oulun läheisyydessä. Siihen sisältyy metsässä kävelyä, metsän ja merenrannan tunnustelua ja kuuntelua, ohjattuja aisteja herkistäviä ja luontoyhteyttä syventäviä harjoitteita sekä retkieväistä nauttimista.

Retki on kokonaisuudessaan hyvinvointia lisäävä elämys, joka mahdollistaa lyhyen irtautumisen hälinästä ja kiireestä. Se rauhoittaa, virkistää ja avaa hiljaisuuden sekä erilaisten ohjattujen harjoitteiden kautta tilaa aistien terävöitymiselle, luontokokemuksen syventymiselle sekä oman jaksamisen ja hyvinvoinnin lisääntymiselle.

Luonnossa olemisen terveyttä edistävistä vaikutuksista ja retkien tavoitteista voit lukea lisää täältä.

Retkellä kävellä yhteensä n. 2 km eli etenemistahti on rauhallinen ja retki sisältää paljon myös pysähtymisen ja olemisen hetkiä.

Asiakkailla on mukana oma säänmukainen retkivaatetus ja selkäreppu. Hyttysaikana suositellaan mukaan otettavaksi hyttys/hirvikärpästakkia ja sadesäällä kumisaappaat ja sadevaatteet.

Sound & Silence tarjoaa kaikille kevyet retkieväät (täytetty sämpylä + tee/kahvi) ja retken ohjauksen harjoitteineen. Harjoitteina käytetään metsäkylpy-menetelmää (Shinrin-Yoku) sekä erilaisia ekoterapiaan pohjautuvia menetelmiä.


Aikataulu:

Kesto 2,5 h

Hinta:

65 € / henkilö

Hintaan sisältyy:

Retkieväät (täytetty sämpylä + kahvi/tee)

Retken ja harjoitteiden ohjaus

Kuljetus retkikohteeseen Oulun torilta

Opastuskielet:

Suomi ja englanti

———————

Ryhmäkoko 4 – 10 henkeä. Kysy tarvittaessa tarjous isommille ryhmille (max 20 henk.)