Sound & Silence | CD – Kun aika pysähtyy
603
page-template-default,page,page-id-603,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
title

CD – Kun aika pysähtyy

 

cd music

[ninzio_button text=”OSTA NETISSÄ” size=”medium” target=”https://www.soundsilence.fi/fi/cd-kun-aika-pysahtyy/” icon=”icon name” back_color=”#52f435″ color=”#000000″ href=”https://www.soundsilence.fi/fi/kauppa” /]

Äänimalja- ja gongimusiikkia sisältävä levy ”Kun aika pysähtyy” johdattaa äänen ja hiljaisuuden vuoropuhelulla kuulijan matkalle syvästi rentouttavaan harmonisten äänten maailmaan.

Levyllä soitettavat äänimaljat ja fen-gongi (eli aurinkogongi) ovat Saksan Peter Hess Instituutin tuotantoa ja ne on valmistettu Nepalin ja Pohjois-Intian työpajoissa erityisesti Peter Hess – syvärentoutusmenetelmän tarpeisiin sopiviksi.

Äänimaljojen tuottama ääni sisältää runsaasti eri taajuisia ääniä sekä paljon ylä-ääniä. Runsaasti ylä-ääniä sisältäviä ääniä kutsutaan harmonisiksi. Esimerkiksi luonnon omat äänet sisältävät paljon ylä-ääniä. Harmoniset äänet ovat erityisen tasapainottavia ja rentouttavia ja niiden vaikutukset voivat olla ulottua syvälle ihmisen koko olemukseen. Äänimaljojen ääni ei noudata länsimaisesta musiikista tuntemaamme logiikkaa, vaan äänimaailma voi tuntua siihen tottumattomista aivoistamme aluksi jopa ”kaoottiselta”. Rentoutumisen tilaan vaipuminen tapahtuu siinä hetkessä, kun aivomme antautuvat ja lakkaavat pyrkimästä ymmärtämään ja analysoimaan kuulemaansa. Mieli tyhjenee ja sitä kautta mahdollistuu syvä rentoutuminen unen ja valveen rajamaille – ja jopa uneen saakka.

Levyä voi käyttää syvärentoutumisen apuvälineenä. Levyä suositellaan kuunneltavaksi kuulokkeilla tai hyvälaatuisilla kaiuttimilla hiljaisuudessa, jotta äänimaljojen herkät ja lempeät äänet pääsevät parhaalla tavalla oikeuksiinsa.

Levyn hinta: 18 €

Tiedustelut: info@soundsilence.fi