Sound & Silence | Metsän emännän matkassa
2125
page-template-default,page,page-id-2125,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
title

Metsän emännän matkassa

 

 

Metsän emännän matkassa voit uppoutua luonnon hiljaisuuteen ja suomalaisen mytologian tarinoihin. Retki johdattelee sinut maahisten ja haltijoiden, veden ja ilman jumalien ja jumalattarien sekä metsän valtiaan ja valtiattaren maailmaan. Hiljaisuus sekä metsäkylpymenetelmään pohjautuvat aistiharjoitukset syventävät luontoyhteyttäsi, rentouttavat ja lisäävät rauhan tunnetta. Tervetuloa avaamaan aistisi sepposen selälleen keskittymällä kuuntelemaan, katselemaan, haistamaan, maistamaan ja tuntemaan – ja samalla voit antaa mielellesi luvan lähteä matkalle suomalaisen mytologian maailmaan!

Retki antaa sinulle mahdollisuuden syvään luontokokemukseen luonnossa. Retken aikana kävelemme luonnossa rauhallista tahtia ja pysähdymme usein olemaan ja tekemään aistiharjoituksia. Tarinat suomalaisesta mytologiasta kulkevat kaiken aikaa rinnalla ja ne vievät mielikuvituksesi toden ja sadun rajan toiselle puolelle. Voit elää mielikuvituksesi voimin hetken aikaa mytologian maailmassa, jossa saduista tulee totta. Pysähdymme retken aikana nuotiotulen äärelle syömään eväitä ja paistamaan makkaraa.

Retki sisältää muutaman kilometrin rauhallista kävelyä sekä pysähtymistä tarinoiden ja harjoitusten äärelle. Asiakkaalla tulee olla oma säänmukainen vaatetus (sadepäivinä vettäpitävää). Retkieväät on pakattu valmiiksi selkäreppuun, jonka asiakas kantaa itse.


Kesto:
4 tuntia

Hinta:
115 € / henkilö (sis. ALV 24%)

Sisältää:
• Retkieväät selkärepussa (kahvi/tee + sämpylä/voileipä, nuotiomakkara)
• Eräoppaan palvelut
• Ohjauksen harjoituksiin
• Tarinankerronnan

Kielet:
Suomi ja englanti


Minimum charge  for 4 persons. Group size max. 10 persons.

Bookings at least 2 days before! Contact: info @ soundsilence.fi or +358 44 980 1073

For larger groups (max 20 persons), please ask for an offer!