Sound & Silence | Hiljaisuusretki Hyvinvointia hiljaisuudesta 7h
40
page-template-default,page,page-id-40,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
title

Hiljaisuusretki Hyvinvointia hiljaisuudesta 7h

 

 

Koko päivän hiljaisuusretkellä ”Hyvinvointia hiljaisuudesta” voimme pysähtyä pidemmäksi aikaa hiljentymisen, luonnossa olemisen ja erilaisten aisteja herkistävien harjoitteiden äärelle. Koko päivän retkellä on mahdollista keskittyä luonnossa olemiseen täysin aistein – kunnellen, katsellen, tunnustellen, haistellen, tuntien, eläytyen ja yhdistyen. Luonnossa oleminen vähentää stressiä, laskee verenpainetta, vähentää lihasjännitystä, parantaa unta, vähentää ahdistusta ja masennusta jne. Terveysvaikutukset ovat runsaat ja koko päivän oleilu luonnossa lisää hyvinvointia merkittävästi. Retkeltä saa myös erilaisten harjoitteiden muodossa eväitä omille retkille, joilla voi jatkaa luontoyhteyden syventämistä ja omaa hyvinvointia lisääviä hiljentymisharjoituksia.

Retki toteutetaan Sanginjoen ulkometsien alueella. Retken aikana kävellään yhteensä n. 5-7 km eli tahti on rauhallinen ja päivään sisältyy paljon luonnossa oleilua, pysähtymistä ja erilaisia ohjattuja harjoitteita.

Luonnossa olemisen terveyttä edistävistä vaikutuksista ja retken tavoitteista voit lukea lisää täältä.

Asiakkailla on mukana oma säänmukainen retkivaatetus ja selkäreppu. Hyttysaikana suositellaan mukaan otettavaksi hyttys/hirvikärpästakki ja sadesäällä kumisaappaat ja sadevaatteet.

Sound & Silence tarjoaa kaikille retkieväät (keittolounas ruokatermarissa, välipalaksi täytetty sämpylä + tee/kahvi) ja retken ohjauksen harjoitteineen. Harjoitteina käytetään metsäkylpy-menetelmää (Shinrin-Yogu) sekä erilaisia ekoterapiaan pohjautuvia menetelmiä.


Aikataulu:

Kesto 7 h, lähtö klo 9.00 ja paluu klo 16.00

Hinta:

175 € / henkilö

Hintaan sisältyy:

Keittolounas ja välipalat selkärepussa

Retken ja erilaisten harjoitteiden ohjaus

Kuljetus retkikohteeseen Oulun torilta

Opastuskielet:

Suomi ja englanti

——————-

Ryhmäkoko: 4 -10 henkeä. Ole hyvä, ja pyydä tarjous isommille ryhmille!